top of page

Tony's Garage Sale maakt gebruik van verschillende verzendbedrijven voor wereldwijde bezorging, op deze manier verkrijgen wij de veiligste service tegen de scherpste tarieven. Alle zendingen zijn verzekerd tegen de verkoopprijs.
Wij zorgen voor een professionele verpakking en bouwen indien nodig onze eigen houten kisten met specifieke afmetingen.
Binnen Europa te leveren wij de goederen tot aan de voordeur begane grond met onze gespecialiseerde transporteurs. In-huis leveringen zijn ook mogelijk.

Bedrijfsinrichting:

Bij Tony's Garage Sale kunt u terecht voor uw interieurproject, wij nodigen u graag uit om de mogelijkheden die wij bieden met u te bespreken.

Ons team van ervaren professionals helpt u graag verder om uw wensen te realiseren.
Door onze flexibele instelling, creativiteit en jarenlange expertise op interieurgebied hebben wij al veel klanten uiterst tevreden gesteld.

Hier vind u een indruk van onze geleverde diensten. 

Click

Huren:

Onze gehele collectie is te huur.


Onze foto-studio kan ook gehuurd worden voor fotosessies met gebruik van alles aanwezig in onze showroom.

Vraag naar onze huurtarieven en voorwaarden.

Voor meer informatie neem telefonisch contact met ons op of mail naar tonysgaragesale@hotmail.com

Restoratie:

​Bij Tony's Garage Sale geven wij veel liefde en aandacht aan de binnengekomen meubels. Wij hebben een team van bekwame stoffeerders en restaurateurs. Binnenkomende stukken worden geïnspecteerd, schoongemaakt en indien nodig gerestaureerd voordat ze onze showroom binnenkomen. Onze collectie is gerestaureerd met behoud van de authenticiteit van het vintage stuk. We gebruiken alleen de beste methoden en materialen voor restauratie.

bottom of page